رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

واکنش مقاومت فلسطین به تعلیق کمک‌ها به آنروا

واکنش مقاومت فلسطین به تعلیق کمک‌ها به آنروا «جنبش مجاهدین فلسطین» بامداد یکشنبه تعلیق کمک‌های مالی برخی کشورهای غربی به آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی را به‌عنوان مشارکت واقعی در نسل‌کشی در غزه توصیف کرد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۷ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 28
کد خبر: ۲۲۵۵۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، گروه مقاومت «جنبش مجاهدین فلسطین» بامداد یکشنبه تعلیق کمک‌های مالی برخی کشورهای غربی به آژانس امدادرسانی سازمان ملل به آوارگان فلسطینی را محکوم کرد.

 

این گروه مقاومت طی بیانیه‌ای گفت: «این تصمیم به عنوان مشارکت واقعی در جنگ نابودی غزه است که توسط رژیم فاسد [صهیونیستی] علیه مردم ما به راه افتاده است».

 

به نوشته وبگاه شبکه «المیادین»، در این بیانیه آمده است: «این تصمیم آن کشورها همزمان با صدور تصمیمات دیوان بین‌المللی دادگستری مبنی بر اینکه دشمن [صهیونیست] نسل‌کشی علیه مردم ما در غزه مرتکب شده، صحبت‌های ما درباره ناتوانی نظام بین‌الملل و تسلیم‌شدن آن در برابر سلطه نیروهای جهانی شر و استکبار و بی‌اعتنایی به همه شعارهای حقوق بشری مدعی آن را تایید می‌کند».

 

جنبش مجاهدین فلسطین تصریح کرد: «این تصمیمات خودسرانه که بر آنروا تاثیر می‌گذارد در چارچوب تلاش برای نابودی آرمان فلسطین و پاداش دادن به جنایتکاران صهیونیست به خاطر جنایاتشان است و هشدار می‌دهیم که پیامدهای آنها برای منطقه خطرناک خواهد بود».

 

طبق گزارش‌ها، تاکنون ۹ کشور از جمله آمریکا، انگلیس، ایتالیا، فنلاند، هلند، استرالیا، آلمان و اسکاتلند به بهانه دروغ‌های واهی منتشرشده توسط صهونیست‌ها، کمک‌های مالی به آنروا را تعلیق کرده‌اند.

 

«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آنروا بامداد یکشنبه طی بیانیه‌ای گفت: «تعلیق کمک‌های مالی به آنروا، فعالیت‌های بشردوستانه در خاورمیانه، به ویژه در غزه را تهدید می‌کند».

 

پیش از این، وزارت امور خارجه آمریکا بر اساس دروغ‌های رژیم صهیونیستی، ادعا کرده بود که ۱۲ کارمند آنروا در حمله رزمندگان مقاومت حماس به رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر سال گذشته (عملیات طوفان الاقصی) نقش داشته‌اند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار